Home Print deze pagina Sitemap Contact
 
Bureau informatie
Werving & selectie
Psychologisch onderzoek
 
-   Prisma Potentieel Scan
- Werkgevers
- Deelnemers
E-coaching
Vacatures
Profielen
 
Home -> Prisma Potentieel Scan
vorige pagina volgende pagina
 

De Prisma Potentieel Scan©


Bent u als ondernemer op de hoogte welk potentieel uw medewerkers in huis hebben? Weet u dit potentieel ook boven water te krijgen? Weten uw medewerkers ook wat zij voor uw organisatie waard zijn?

In het spanningsveld tussen organisatie, functie en medewerker kunnen talenten aanwezig zijn, die nog niet door u zijn ontdekt.

Ik stel u voor om samen naar dit geheel aan kennis, vaardigheden en werkgedrag op zoek te gaan. Talent is schaars, maar wel te vinden! Ook uw organisatie is er toch bij gebaat om slimmer, creatiever en flexibeler te werken? Bovendien: talent dat u in huis heeft,wilt u, juist nu, voor de organisatie behouden.

Wilt u dat talent in uw organisatie echt uit de verf komt?
Dat persoonlijke verantwoordelijkheid leidt tot persoonlijk ondernemerschap? Maak dan kennis met de De Prisma Potentieel Scan©. WSP+ Dordrecht heeft dit instrument ontwikkeld om potentieel van medewerkers in kaart te brengen. Om kennis, ervaring en kwaliteiten optimaal voor uw organisatie te kunnen benutten, ontwikkelen en behouden.

Wat levert een Prisma Potentieel Scan© de organisatie op?
  • inzicht in competenties;
  • ambities en drijfveren;
  • leiding gevende capaciteiten;
  • niveau van denken en handelen.
 


Wat levert een Prisma Potentieel Scan© de medewerker op?
  • waar ligt mijn ambitie?
  • wat heb ik aan competenties in huis?
  • matchen mijn ambities met die van de organisatie?
De Prisma Potentieel Scan© maakt niet alleen inzichtelijk waar medewerker en organisatie staan, maar ook wat ze van elkaar verwachten. Transparant. Het is een uitstekend instrument om medewerkers te binden aan de organisatie. Kortom: afstemming van ambities en mogelijkheden, van ervaring en gedrag van beide partijen. Al dan niet gekoppeld aan specifieke functie-eisen.

Maatwerk
De Prisma Potentieel Scan© is maatwerk en kan dan ook naar uw wensen worden samengesteld. Bij vragen op het gebied van selectie, oriŽntatie, persoonlijke- en loopbaanontwikkeling, mobiliteit, werkbeleving, omgaan met veranderingen, reorganisaties.

Is uw belangstelling gewekt? Neem dan contact op om Ė geheel vrijblijvend Ė een afspraak te maken, T 06 - 53362276 M m.callenfels@wspplus.nl.
Prisma Potentieel Scan© kristalhelder!
 
Home -> Prisma Potentieel Scan
vorige pagina volgende pagina
Home Print deze pagina Sitemap Contact
   
  Nagtegaalplaats 105 - 3312 AC Dordrecht - Tel: 06-53362276 - E-mail: m.callenfels@wspplus.nl - KvK nummer: 23059403