Home Print deze pagina Sitemap Contact
 
Bureau informatie
Werving & selectie
Psychologisch onderzoek
 
-   Prisma Potentieel Scan
- Werkgevers
- Deelnemers
E-coaching
Vacatures
Profielen
 
Home -> Bureau informatie
vorige pagina volgende pagina
 

Bureau informatie WSP+ Dordrecht


WSP+ Dordrecht is een bureau voor werving, selectie en psychologisch onderzoek, dat van start is gegaan in 1989. Opgericht door de huidige directeur, Mary Callenfels en momenteel nog steeds een eenmansbureau, hetgeen een bewuste keuze is geweest. Persoonlijke inzet voor de opdrachtgever en de kandidaten, in combinatie met flexibiliteit en kwaliteit is op deze wijze gewaarborgd. Om aan de wensen van de klanten tegemoet te komen zijn, sinds het begin van de jaren negentig, de volgende activiteiten toegevoegd: advies, coaching en training.

WSP+ Dordrecht richt zich in principe op middelgrote en kleine bedrijven en instellingen, die veelal niet beschikken over een afdeling personeelszaken. Bedrijven waar vacatures ontstaan, waarvoor minimaal het niveau van een hogere beroepsop-leiding wordt gevraagd.

Waarom gaan opdrachtgevers met WSP+ Dordrecht in zee?
Omdat Mary Callenfels met haar jarenlange ervaring in het vakgebied in staat is gebleken om moeilijk vervulbare vacatures met succes in te vullen.
Niet alleen de opdrachtgevers zijn tevreden, zie de quotes op deze website, ook de kandidaten die via WSP+ Dordrecht een nieuwe baan hebben verworven zijn dat.

Overige activiteiten van WSP+ Dordrecht
  • Assessment
  • Coaching van management en medewerkers
  • HRM-advies
  • Trainingen
 
Home -> Bureau informatie
vorige pagina volgende pagina
Home Print deze pagina Sitemap Contact
   
  Nagtegaalplaats 105 - 3312 AC Dordrecht - Tel: 06-53362276 - E-mail: m.callenfels@wspplus.nl - KvK nummer: 23059403